Renginiai / Galerija

Netradicinė pažintis su Šv. Valentino diena

     Pasaulyje Šv. Valentino diena  – labai populiari šventė, ir Lietuva – ne išimtis. Ši šventė – tai proga įprastą dieną pakeisti magiškesne ir kupina meilės diena. Kažkas apsirengia raudonus drabužius, kažkas gamina skanėstus su begale meilės, o kažkas mezga raudonas širdeles.

     Taigi, šiais metais gimnazijos Mokinių taryba nusprendė paminėti šią dieną ypatingai. Vasario 12 dieną vyko protų kovos „Pažinkime Valentino dieną!“ nuotoliniu būdu, per „Teams“ platformą. Protų kovose dalyvavo mokiniai ir tėveliai. Protų kovos buvo suskirstytos į tris turus, kurių metu dalyviai turėjo progą pasireikšti ir atsakyti į klausimus. Jie sužinojo daug naujų dalykų ir buvo patenkinti puikiai praleistu laiku. Visiems dalyvavusiems labai patiko dalyvauti protų kovose! O protų kovų pabaigoje buvo paskelbta, jog protų kovas „Pažinkime Valentino dieną!" ir pagrindinį prizą laimėjo 6 klasės mokinė Liepa Gruzdytė. Dėkojame Mokinių tarybos narėms Skaistei, Monikai, Austėjai bei Gabijai už surengtą protų kovą.

     Vasario 13 dieną „Facebook" platformoje Mokinių taryba paskelbė konkursą meilės dienos tematika, kuriame galėjo dalyvauti mokiniai, jų tėveliai bei mokytojai. Konkurso metu (nuo vasario 14 d. iki vasario 15 dienos 19 valandos) dalyviai turėjo į komentarus įkelti nuotraukas, kuriose būtų darbeliai, susiję su meilės diena. O Vasario 17 dieną Mokinių taryba skelbė nugalėtoją. Juo tapo pradinių klasių mokytoja Elena Abeciūnienė, kuri laimėjo prizą. Mokinių taryba džiaugiasi dalyviais ir skatina kitus įsitraukti į Mokinių tarybos veiklas, nes nuotaikos po veiklų būna labai šaunios!

Elzė Trubilaitė, II klasės mokinė ir Mokinių tarybos pirmininkė




Ankstesni įrašai


     Jau keletą metų gimnazija dalyvavo užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro organizuojamose viktorinose-protmūšiuose. Na, o šiais metais, kai mūsų veikla tapo apribota ir visi esame dėl karantino toli vieni nuo kitų, beliko pasinaudoti technologijomis.

     Lietuvoje Helovinas tampa vis populiaresnis, nes daugumai ši šventė – tai proga atsiskleisti kūrybiškumui. Taigi šiais metais mokinių taryba nusprendė padaryti teminį penktadienį Helovino tema.

     Savęs ieškoti pradedame dar visai maži, o mūsų kelią iki pilnametystės sergsti mokytojai. Šie žmonės padeda ne tik gauti žinių, bet ir atrasti save, sutvirtėti, eiti teisingu keliu.

     Rugsėjo mėn. 24 d. Vilniaus pasienio rinktinės Ignalinos administracinio pastato teritorijoje vyko Ignalinos gimnazijoje veikiančio jaunojo pasieniečio būrelio, naujai priimtų narių krikštynos.

     Spalio 2 dieną gimnazijoje vyko tradiciniu tapęs visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ 7-tasis SOLIDARUMO bėgimas. Mokiniai, mokytojai, darbuotojai rinkosi gimnazijos kiemelyje. Visiems dalyviams buvo išdalinti bėgimo lipdukai ir palinkėta gražaus starto.