Renginiai / Galerija

Helovino penktadienis

     Lietuvoje Helovinas tampa vis populiaresnis, nes daugumai ši šventė – tai proga atsiskleisti kūrybiškumui. Taigi šiais metais mokinių taryba nusprendė padaryti teminį penktadienį Helovino tema.

     Spalio 30 dieną nuo pat ryto mokykloje vaikštinėjo įvairiausi personažai iš siaubo filmų, vienuolės, zombiai ir dar daug kitų. Na, o vakare, gimnazistai rinkosi į šiurpiai papuoštą aktų salę, čia vyko Helovinui skirta diskoteka. Gausus gimnazistų būrys šoko, dainavo, žaidė stalo ir sporto žaidimus.

     Norime padėkoti mokytojams Audronei ir Audriui Krikščionaičiams už pagalbą budint mokykloje ir mūsų gimnazijos vairuotojui Romui Savičiūnui, kuris po diskotekos saugiai mokinius parvežė į namus!

Skaistė Meškelaitė, II klasės mokinė




Ankstesni įrašai


     Savęs ieškoti pradedame dar visai maži, o mūsų kelią iki pilnametystės sergsti mokytojai. Šie žmonės padeda ne tik gauti žinių, bet ir atrasti save, sutvirtėti, eiti teisingu keliu.

     Rugsėjo mėn. 24 d. Vilniaus pasienio rinktinės Ignalinos administracinio pastato teritorijoje vyko Ignalinos gimnazijoje veikiančio jaunojo pasieniečio būrelio, naujai priimtų narių krikštynos.

     Spalio 2 dieną gimnazijoje vyko tradiciniu tapęs visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ 7-tasis SOLIDARUMO bėgimas. Mokiniai, mokytojai, darbuotojai rinkosi gimnazijos kiemelyje. Visiems dalyviams buvo išdalinti bėgimo lipdukai ir palinkėta gražaus starto.

     Rugsėjo 25-oji – tai diena, kuomet devintokai tapo tikrais gimnazistais, pažadėję garbingai atstovauti savo gimnazijai, gerbti jos bendruomenės narius, būti draugiškais ir tolerantiškais.

Prieš akis – gražiausios žemės spalvos,

Ir viliojanti romantika, ir pareiga.

Tu aukščiau pakelki šviesią galvą –

Kelio didelio tiktai pradžia.