Renginiai / Galerija

Jaunojo pasieniečio būrelio naujų narių krikštynos

     Rugsėjo mėn. 24 d. Vilniaus pasienio rinktinės Ignalinos administracinio pastato teritorijoje vyko Ignalinos gimnazijoje veikiančio jaunojo pasieniečio būrelio, naujai priimtų narių krikštynos. Tinkamai atlikus iš anksto paruoštas užduotis jaunieji pasieniečiai tapo pilnaverčiais jaunojo būrelio nariais ir jiems buvo įteikti jaunojo pasieniečio ženkliukai. Šį būrelį lanko ir mūsų gimnazijos mokiniai.




Ankstesni įrašai


     Spalio 2 dieną gimnazijoje vyko tradiciniu tapęs visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ 7-tasis SOLIDARUMO bėgimas. Mokiniai, mokytojai, darbuotojai rinkosi gimnazijos kiemelyje. Visiems dalyviams buvo išdalinti bėgimo lipdukai ir palinkėta gražaus starto.

     Rugsėjo 25-oji – tai diena, kuomet devintokai tapo tikrais gimnazistais, pažadėję garbingai atstovauti savo gimnazijai, gerbti jos bendruomenės narius, būti draugiškais ir tolerantiškais.

Prieš akis – gražiausios žemės spalvos,

Ir viliojanti romantika, ir pareiga.

Tu aukščiau pakelki šviesią galvą –

Kelio didelio tiktai pradžia.

     Ši vasario 14-oji mūsų gimnazijos dvyliktokams buvo ypatinga, nes jie šventė ne tik įsimylėjusių dieną, bet ir šimtadienį. Šimtadienis - tai diena, nuo kurios pasikeis jų gyvenimas. Šimtadienis - tai šimtas dienų iki didžiojo jų gyvenimo išbandymo.

     Užgavėnės – žiemos pabaigos šventė. Ir nors žiema šiemet nedrįso parodyti savo pykčio, 1 ir 2 klasių mokinukai panoro ją išgąsdinti, kad nesugalvotų nelauktai sugrįžti.