Renginiai / Galerija

Mokytojų diena 2020

     Savęs ieškoti pradedame dar visai maži, o mūsų kelią iki pilnametystės sergsti mokytojai. Šie žmonės padeda ne tik gauti žinių, bet ir atrasti save, sutvirtėti, eiti teisingu keliu. Kiekvieną rudenį Mokytojų dienos proga gimnazijos dvyliktokai atsidėkodami mokytojams suorganizuoja mažą šventę. Šiųmetiniai  XXVI laidos abiturientai labai ankstų rytą prie mokyklos su maršu  pasitiko kiekvieną mokytoją,  įteikė po rožę bei „pusryčius“- pačių keptą keksiuką ir laiškelį – staigmeną, kuriame buvo tos dienos tvarkaraštis ir dar kai kas linksmo. O tai jau buvo staigmena, kuri susilaukė labai įdomios reakcijos, nes mokytojams  teko vesti ne savo dalyko pamokas… Bent jau mokiniams tokia naujovė tai tikrai patiko, nes laukdami pamokos vis spėliojo, koks mokytojas ves jiems pamoką. Kad ir mokytojai atsigautų po rytinio šoko, jų laukė vaišių stalas mokytojų kambaryje. Tą dieną mokytojus sveikino ne tik mokiniai ir gimnazijos tarybos atstovai, bet ir rajono meras Justas Rasikas, vicemeras Juozas Rokas, Švietimo skyriaus vedėja Gražina Mackonienė, gimnazijos direktorė, o dvyliktokai dėkojo eilėmis, dainomis bei didžiuliu tortu. Mokytojų dienos šventę vainikavo šiltas ir puikus operos solistės Ievos Juozapaitytės koncertas.   

Ingrida Labuckienė, IV klasės auklėtoja




Ankstesni įrašai


     Rugsėjo mėn. 24 d. Vilniaus pasienio rinktinės Ignalinos administracinio pastato teritorijoje vyko Ignalinos gimnazijoje veikiančio jaunojo pasieniečio būrelio, naujai priimtų narių krikštynos.

     Spalio 2 dieną gimnazijoje vyko tradiciniu tapęs visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ 7-tasis SOLIDARUMO bėgimas. Mokiniai, mokytojai, darbuotojai rinkosi gimnazijos kiemelyje. Visiems dalyviams buvo išdalinti bėgimo lipdukai ir palinkėta gražaus starto.

     Rugsėjo 25-oji – tai diena, kuomet devintokai tapo tikrais gimnazistais, pažadėję garbingai atstovauti savo gimnazijai, gerbti jos bendruomenės narius, būti draugiškais ir tolerantiškais.

Prieš akis – gražiausios žemės spalvos,

Ir viliojanti romantika, ir pareiga.

Tu aukščiau pakelki šviesią galvą –

Kelio didelio tiktai pradžia.

     Ši vasario 14-oji mūsų gimnazijos dvyliktokams buvo ypatinga, nes jie šventė ne tik įsimylėjusių dieną, bet ir šimtadienį. Šimtadienis - tai diena, nuo kurios pasikeis jų gyvenimas. Šimtadienis - tai šimtas dienų iki didžiojo jų gyvenimo išbandymo.