Renginiai / Galerija

Gimnazistų krikštynos 2020

     Rugsėjo 25-oji – tai diena, kuomet devintokai tapo tikrais gimnazistais, pažadėję garbingai atstovauti savo gimnazijai, gerbti jos bendruomenės narius, būti draugiškais ir tolerantiškais.

     Ne be priežasties renginiui pasirinkta šiuo metu itin aktuali Covid-19 tema. Juk dabar kiekvienas turi itin rūpintis savo ir kitų sveikata, kad virusas plačiu ratu aplenktų gimnaziją. Tad dešimtokai, pasipuošę baltais apsauginiais kostiumais ir kaukėmis, pasistengė, kad šventė vyktų saugiai. Devintokus irgi papuošė apsauginiais drabužiais, kurie juos saugojo nuo „viruso lašelių“. Vėliau organizuotos įvairios užduotys, skirtos patikrinti devintokų sportinius gebėjimus, reakcijos greitumą ir kojų miklumą, iškalbingumą, sakant komplimentus savo vadovei, parodant žinias apie gimnazijos istoriją, neleido suabejoti – devintokai verti tapti tikrais gimnazistais, pasiruošę garbingai atstovauti gimnazijai, yra draugiški ir linksmi.

Audronė Krikščionaitienė, II klasės auklėtoja




Ankstesni įrašai


Prieš akis – gražiausios žemės spalvos,

Ir viliojanti romantika, ir pareiga.

Tu aukščiau pakelki šviesią galvą –

Kelio didelio tiktai pradžia.

     Ši vasario 14-oji mūsų gimnazijos dvyliktokams buvo ypatinga, nes jie šventė ne tik įsimylėjusių dieną, bet ir šimtadienį. Šimtadienis - tai diena, nuo kurios pasikeis jų gyvenimas. Šimtadienis - tai šimtas dienų iki didžiojo jų gyvenimo išbandymo.

     Užgavėnės – žiemos pabaigos šventė. Ir nors žiema šiemet nedrįso parodyti savo pykčio, 1 ir 2 klasių mokinukai panoro ją išgąsdinti, kad nesugalvotų nelauktai sugrįžti.

     Gimnazija linksmai ir išradingai, telkdama gimnazijos bendruomenę, paminėjo 2020 metų Vasario 16-ąją ir Valentino dieną!

  Internetas – tarsi jūra: begalinis, gražus ir įdomus, laukinis ir pavojingas. Jame gali rasti daugybę dalykų arba pasiklysti. Vasario 11 dieną daugelyje pasaulio šalių (daugiau nei 150 šalių) minima Saugesnio interneto diena.