Renginiai / Galerija

Abiturientams įteikti brandos atestatai

Prieš akis – gražiausios žemės spalvos,

Ir viliojanti romantika, ir pareiga.

Tu aukščiau pakelki šviesią galvą –

Kelio didelio tiktai pradžia.

     Saulėtą rugpjūčio 7-osios popietę prie gimnazijos rinkosi abiturientai, tėveliai, svečiai, mokytojai, Vidiškių bendruomenė. Atėjo taip ilgai abiturientų laukta brandos atestatų įteikimo šventė. XXV laidos abiturientams 25 atestatus įteikė ir sveikinimo žodžius tarė Ignalinos rajono meras Justas Rasikas, vicemeras Juozas Rokas, Vidiškių seniūnijos seniūnas Alfredas Aškelėnas, gimnazijos direktorė Jūratė Sveikauskienė, abiturientų vadovė Danguolė Bajarūnienė. Tėvelių vardu kalbėjusi Sigutė Mudinienė padėkojo mokytojams už nuoširdų darbą, kantrybę. Abiturientų vardu kalbėję Erika ir Emilis nuoširdžiai dėkojo mokytojams, klasės vadovei. Šventės pabaigoje visi vaišinosi tortu, fotografavosi, dalinosi įspūdžiais. XXV abiturientų laidą primins prie gimnazijos pasodinta obelaitė – abiturientų dovana gimnazijai.

Sėkmingo skrydžio, buvę mano auklėtiniai!

Danguolė Bajarūnienė, buvusi klasės vadovė




Ankstesni įrašai


     Ši vasario 14-oji mūsų gimnazijos dvyliktokams buvo ypatinga, nes jie šventė ne tik įsimylėjusių dieną, bet ir šimtadienį. Šimtadienis - tai diena, nuo kurios pasikeis jų gyvenimas. Šimtadienis - tai šimtas dienų iki didžiojo jų gyvenimo išbandymo.

     Užgavėnės – žiemos pabaigos šventė. Ir nors žiema šiemet nedrįso parodyti savo pykčio, 1 ir 2 klasių mokinukai panoro ją išgąsdinti, kad nesugalvotų nelauktai sugrįžti.

     Gimnazija linksmai ir išradingai, telkdama gimnazijos bendruomenę, paminėjo 2020 metų Vasario 16-ąją ir Valentino dieną!

  Internetas – tarsi jūra: begalinis, gražus ir įdomus, laukinis ir pavojingas. Jame gali rasti daugybę dalykų arba pasiklysti. Vasario 11 dieną daugelyje pasaulio šalių (daugiau nei 150 šalių) minima Saugesnio interneto diena.

     Sausio 22 dieną gimnazijos vyko meninio skaitymo popietė. Jai ruošėsi nemažas  1IV klasių mokinių būrelis. Pradinukai rinkosi J. Erlicko, Vytės Nemunėlio, R Skučaitės, A. Karosaitės ir kitų poetų eilėraščius.