Renginiai / Galerija

Šimtadienio šventė

     Ši vasario 14-oji mūsų gimnazijos dvyliktokams buvo ypatinga, nes jie šventė ne tik įsimylėjusių dieną, bet ir šimtadienį. Šimtadienis - tai diena, nuo kurios pasikeis jų gyvenimas. Šimtadienis - tai šimtas dienų iki didžiojo jų gyvenimo išbandymo. Šimtadienis - tai dienos, po kurių jiems bus atlyginta už visas mokymosi pastangas. Šimtadienis - tai šimtas dienų pagerinti savo rezultatus. Šimtadienis - tai atsakomybė, nes per šimtą dienų reiks priimti sprendimą, nuo kurio priklausys tolimesnis likimas. Šimtadienis - tai džiaugsmas ir liūdesys kartu. Šimtadienis - tai jausmas, kurį sunku apibūdinti. Šimtadienis - tai galimybė abiturientams pabūti drauge. Šimtadienis - tai diena, kai gali prisiminti visas akimirkas, praleistas mokykloje per dvylika metų. Šimtadienis - tai diena, kai veide tik šypsena. Šimtadienis - tai šventė. Ir tą šventę suorganizavo mūsų šaunieji vienuoliktokai. Didžiulis ačiū jiems ir sėkmės mūsų dvyliktokams!!!




Ankstesni įrašai


     Užgavėnės – žiemos pabaigos šventė. Ir nors žiema šiemet nedrįso parodyti savo pykčio, 1 ir 2 klasių mokinukai panoro ją išgąsdinti, kad nesugalvotų nelauktai sugrįžti.

     Gimnazija linksmai ir išradingai, telkdama gimnazijos bendruomenę, paminėjo 2020 metų Vasario 16-ąją ir Valentino dieną!

  Internetas – tarsi jūra: begalinis, gražus ir įdomus, laukinis ir pavojingas. Jame gali rasti daugybę dalykų arba pasiklysti. Vasario 11 dieną daugelyje pasaulio šalių (daugiau nei 150 šalių) minima Saugesnio interneto diena.

     Sausio 22 dieną gimnazijos vyko meninio skaitymo popietė. Jai ruošėsi nemažas  1IV klasių mokinių būrelis. Pradinukai rinkosi J. Erlicko, Vytės Nemunėlio, R Skučaitės, A. Karosaitės ir kitų poetų eilėraščius.

     Sausio 13-ąją pirmosios pamokos pradžioje mokiniai ant palangių degė žvakutes, prisiminė žuvusiuosius laisvės gynėjus. Visose klasėse buvo vestos pilietiškumo pamokėlės, kurių metu prisiminėme beginklius didvyrius, narsiomis širdimis anuomet užtvėrusius kelią priešui. Per daugelį metų žvakelių uždegimas bei pilietiškumo ugdymo pamokos tapo gimnazijos tradicija.