Renginiai / Galerija

Įvadinis interaktyvus renginys „Užsikrauk sveika gyvensena“

    

Gimnazijos I ir II klasės mokiniai lapkričio 15 dieną dalyvavo projekte „Sveikas ir aktyvus gyvenimo būdas“, parengtame „Darnaus vystymo projektai“, finansuojant iš Europos Sąjungos fondų lėšų. Austėja Garnevičiūtė, Gabrielė Grinkevičiūtė, Vilija Čičovaitė, Justina Vilūnaitė ir Sigvidas Pijus Krinickas kartu su gimnazijos neformaliojo švietimo mokytoju Irmantu Nalivaika interaktyviame renginyje „Užsikrauk sveika gyvensena“ lydimi muzikos ritmų sukūrė 2 valandas trūkusią pozityvios energijos pamoką. Dėkoju vaikams už šypsenas ir dalyvavimą!

Irmantas Nalivaika, neformaliojo švietimo mokytojas




Ankstesni įrašai


     Kol dar už lango šviečia saulės spindulėliai, gamtosauginis komitetas spalio 25 dieną sukvietė pradinių klasių mokinius į šventę „Jau atėjo rudenėlis...“.

    Spalio 14-20 dienomis „Ö kaip vokiškai?“ pasklido po visą Lietuvą. Ši iniciatyva vyksta jau ketvirtus metus kviesdama pažvelgti į vokiečių kalbą – apie ją kalbėti, diskutuoti, susipažinti su šios kalbos teikiamais pranašumais. Šiemet ir mes, Vidiškių gimnazija, pirmą kartą prisijungėme prie šios iniciatyvos ir organizavome įvairias veiklas, skirtas vokiečių kalbos dienoms paminėti.

     Spalio 9 dieną gimnazijoje vyko tradiciniu tapęs visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ SOLIDARUMO bėgimas JUNKIS-BĖK-PADĖK. Mokiniai, mokytojai, darbuotojai rinkosi gimnazijos kiemelyje.

     Gyvenimą mes patiriame kaip paslaptį: ieškome savo kelio, abejojame, klystame ir klumpame, ieškome pačios gyvenimo prasmės ir savo pašaukimo. Tai, ką turime, ką pasiekėme yra tai, ko troškome. Visiems tenka išsiruošti į ieškojimo kelią, kuriame vienas svarbiausių palydovų – Mokytojas. Mokytojas, kuris giliai viduje visuomet saugo pašaukimą – ugdyti žmoguje žmogų.

     Rugsėjo 20 d. Ignalinos r. Vidiškių gimnazijos jaunojo pasieniečio būrelio nariai kartu su pasieniečiais iš visos Lietuvos dalyvavo tradiciniame dviračių žygyje „Rudeninės Aukštaitijos keliais“, kurį organizavo Ignalinos pasienio rinktinė.