Renginiai / Galerija

Praeitis tiesia ranką ateičiai

     Vasaros šiluma dar lepina mus, dar daug spalvų aplink, tik vėjas išdykėlis drįsta priminti artėjantį rugsėjį- gainioja pavienius lapus. Apie rugsėjį dar nesinori galvoti. Mintimis dažnai grįžtame į prabėgusias vasaros dienas, į išleistuvių popietę Paliesiaus dvare, į šventę, vainikavusią dvylikos metų darbą, šventę, kvietusią ieškoti kitos mokymosi įstaigos, kitokios veiklos, šventę, tėvų dovanotą.

     Buvo toks pat gražus pavakarys kaip ir šios dienos, buvo šventinis šurmulys dvare, buvo direktorės, rajono mero, tėvų sveikinimai ir linkėjimai, o džiaugsmas maišėsi su grauduliu. Jaukus ir šventinis pasibuvimais su bendraklasiais, mokytojais, tėveliais, draugais, iškilminga dvaro aplinka ilgam liks atmintyje. Praėjo tik mėnuo - ir jau tapo aiškūs tolimesni keliai: dviese ketina kol kas padirbėti ir po to mokytis, tikiuosi matyti dirbančius kelionių agentu, veterinare, pasieniečiu, slaugytojos padėjėja, įvairiais informacinių technologijų specialistais, finansininke, teisininke, socialiniu darbuotoju, agroverslo technologu, kaip gimtąją kalbą mokančia prancūzų ir anglų kalbas, kūrybinių komunikacijų srities specialiste. Ne specialybė ar profesija nulemia mūsų vietą - gebėjimas pačiam būti laimingam ir greta esančius tokiais padaryti.

     Mano buvę( jau buvę...) auklėtiniai , džiaugiuosi su jumis buvusi. Prasmingų dienų, smagių mokslų, tikrų draugų kur bebūtumėte. Tikiu jūsų sėkme !

Buvusi auklėtoja O. Lukoševičienė




Ankstesni įrašai


     Penktadienį, birželio 21-ąją, gimnazija šventė Paskutinę Mokslo Metų Dieną. Iš tiesų tai buvo Šventė: daug gėlių, geras oras, neatsibodęs Varnio ežero peizažas, visai laisvi žmonės. Gal tai Vasarvidžio dvasia pleveno virš susirinkusiųjų, nes niekas neskubėjo, nestresavo, visi vieni kitiems buvo draugiški, paslaugūs, ramūs.

     Kaip ir kasmet mūsų gimnazijoje vyko dieninė vaikų vasaros poilsio stovykla „Pušelė“. Stovykla veikė nuo birželio 10 iki 18 dienos, ją lankė keturiolika 1-4 klasių mokinių, dirbo pedagogės: Ilona Pakalkienė, Elena Abeciūnienė, Jūratė Šalkauskienė, Diana Kindurienė. Aktyviai į stovyklos veiklą įsitraukė mokytojo padėjėja Janė Juršėnienė, o stovyklos darbą koordinavo socialinė pedagogė Jurgita Rėkašienė.

     Birželio 7 dieną Vidiškių gimnazijos pradinių klasių mokiniai kartu su margaspalviais drugeliais dainuodami ir šokdami ieškojo kelio į vasarą. Taip jie atsisveikino su prabėgusiais mokslo metais.

Abiturientų paskutinio skambučio akimirkos

     Lietuvių liaudies patarlė: „Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi“, geriausiai tinka gimnazijoje gegužės 21 dieną vykusiam renginiui, kadangi jo pavadinimas kinta kone kasmet: anksčiau buvusios dvi atskiros šventės – Sporto ir Šeimos – vėliau susijungė ir tapo viena Šeimos sporto švente, o jau bene antri metai ji virto į sveikatingumo ugdymo projektą „Sveikatiada“.