Renginiai / Galerija

Mokslo metų pabaigos šventė

     Birželio 7 dieną Vidiškių gimnazijos pradinių klasių mokiniai kartu su margaspalviais drugeliais dainuodami ir šokdami ieškojo kelio į vasarą. Taip jie atsisveikino su prabėgusiais mokslo metais.

     Mokyklos direktorė Jūratė Sveikauskienė pasidžiaugė pradinukų pasiekimais. Ji apdovanojo labai gerai ir gerai mokslo metus baigusius mokinius, pradinukus, dalyvavusius tarptautiniame matematikos konkurse „Kengūra“, edukaciniame konkurse „Olympis“, prevencinėse programose „Zipio draugai“, „Obuolio draugai“, „Įveikime kartu“. Direktorė padėkos raštais apdovanojo 1-4 klasių mokytojas už aukštus mokinių pasiekimus. Žinoma, nebuvo pamiršti ir tėveliai, įnešę indėlį į mokinių ugdymą ir gimnazijos bendruomenės gyvenimą.

     Skambia daina pradinukai atvėrė kelią į ilgai lauktas, miškais ir ežerais kvepiančias vasaros atostogas.

     Gražios vasaros ir iki susitikimo rudenį!

Ilona Pakalkienė, pradinių klasių mokytoja metodininkė




Ankstesni įrašai


Abiturientų paskutinio skambučio akimirkos

     Lietuvių liaudies patarlė: „Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi“, geriausiai tinka gimnazijoje gegužės 21 dieną vykusiam renginiui, kadangi jo pavadinimas kinta kone kasmet: anksčiau buvusios dvi atskiros šventės – Sporto ir Šeimos – vėliau susijungė ir tapo viena Šeimos sporto švente, o jau bene antri metai ji virto į sveikatingumo ugdymo projektą „Sveikatiada“.

     Gegužės 23 dieną gimnazijos aktų salė pasipuošė raidėmis. Tą dieną mažiausieji pradinukai – pirmokėliai – šventė „Abėcėlės“ šventę. Mažieji mokinukai norėjo parodyti savo tėveliams, kokie jie jau dideli – paaugę ne tik ūgiu, bet ir savo žiniomis bei darbais.

     Gegužės 20 d. mokykloje II-IV klasių mokiniams vyko pamoka, skirta Vaižgantui paminėti. Pamokai ruošėsi III klasės mokiniai, kiti stebėjo, mokėsi ar kartojo literatūros kursą.

     Minint Europos dieną nuo pat ryto gimnazijos koridoriuose buvo jaučiamas mokinių sujudimas ir neslepiamas smalsumas, nes į gimnaziją turėjo atvykti buvusi biologijos mokytoja Ieva Čičelytė kartu su keturiais imigrantais – Pabradės pabėgėlių priėmimo centro gyventojais.