Mokinių pasiekimai

Nacionalinio mokinių konkurso „Praeities stiprybė – dabarčiai“ laureatų apdovanojimų renginys

     Birželio 11 d. įvyko jau šeštus metus Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamento prie Krašto apsaugos ministerijos drauge su Vilniaus universiteto Istorijos fakultetu ir Kultūros ministerija organizuojamo nacionalinio mokinių konkurso „Praeities stiprybė – dabarčiai“ nugalėtojų apdovanojimo ceremonija. Į šią apdovanojimų ceremoniją buvo pakviesti ir mūsų gimnazistai Skaistė Meškelaitė, Elzė Trubilaitė, Linas Martinkėnas, Skirmantas Strašinskas ir jiems talkinusi mokytoja Neringa Mudėnienė. Kūrybinės komandos darbas ,,Tėvas‘‘ pateko į mokinių konkurso ,,Praeities stiprybė – dabarčiai“ geriausių darbų dešimtuką.

     Apdovanojimų ceremonijoje, kuri vyko Vilniaus universiteto Šv. Jonų bažnyčioje, konkurso laureatus pasveikino krašto apsaugos viceministras Žilvinas Tomkus, Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamento prie KAM direktorius Virginijus Vitalijus Vilkelis, Vilniaus universiteto Istorijos fakulteto dekanė dr. Loreta Skurvydaitė,  Kultūros ministerijos Visuomenės informavimo ir autorių teisių politikos grupės vadovas Deividas Velkas. Vėliau mokiniai apsilankė Valstybės pažinimo centre, sudalyvavo ekskursijoje po Vilniaus universiteto kiemelius ir Šv.Jonų bažnyčios bokštą.

     Džiaugiamės kūrybinės komandos sėkme ir dėkojame gimnazijos direktorei Jūratei Sveikauskienei už suteiktą galimybę sudalyvauti tokiame įspūdingame renginyje.

Neringa Mudėnienė, lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė




Ankstesni įrašai


     Balandžio-gegužės mėn. nuotoliniu būdu vyko mokinių, gebančių kalbėti tarmiškai, respublikinės varžytuvės „Tarmių lobynai“. Konkursui buvo atsiųsti 142 vaizdo įrašai su mokinių pasirodymais. 

     Džiaugiamės mokinių, kurie dalyvavo 2021 metų projekte „Tavo žvilgsnis“, sėkme. Šiame konkurse gali dalyvauti 4–12 klasių moksleiviai, pasirinkę versti vieną iš šešių tekstų iš anglų, rusų arba vokiečių kalbų į lietuvių kalbą.

     Paskelbti edukacinio konkurso „Olympis 2021 - Pavasario sesija“ rezultatai. Mūsų gimnazijos mokinių rezultatus galite pamatyti čia.

„Olympis 2021 - Pavasario sesija“ rezultatai

     Balandžio 29 d. mūsų mokyklos dešimtokų komanda „Etatiniai iš Vidiškių“ kartu su mokyklos socialine pedagoge Jurgita Rekašiene, dalyvavo teisinių žinių konkurse „Temidė“. Šis konkursas nuolat stebina originalumu ir užduočių neįprastumu.

     Balandžio 6-oji – Saugaus eismo diena. Ta proga Ignalinos policijos bendruomenė organizavo konkursą „Kas man yra saugus eismas?“ ir kvietė mokinius susimąstyti apie žmogiškąsias vertybes: gyvybę, sveikatą, atsakomybę už savo elgesį kelyje.