Mokinių pasiekimai

Teisinių žinių konkurse „Temidė“ iškovota ketvirta vieta

    Balandžio 29 d. mūsų mokyklos dešimtokų komanda „Etatiniai iš Vidiškių“ kartu su mokyklos socialine pedagoge Jurgita Rekašiene, dalyvavo teisinių žinių konkurse „Temidė“. Šis konkursas nuolat stebina originalumu ir užduočių neįprastumu. Šiemet nuotoliniu būdu bandėme išsiaiškinti deimantų vagį, jo gyvenamą vietą ir atrasti pavogtus deimantus, turėdami tik kelias užuominas ir didžiulį lagaminą su užrakintais skyriais. Policijos pareigūnai buvo mūsų rankos, kurios vykdė visus nurodytus veiksmus ir bandė padėti atrasti paslėptus daiktus. Pateikti galvosūkiai reikalavo laiko pamąstyti ir susivokti aplinkoje, tačiau džiaugiamės, kad šį nusikaltimą išaiškinome per beveik 36 minutes. Likome ketvirti, tačiau tai buvo puiki treniruotė, pasiėmėme daug adrenalino ir tikimės, kad kitąmet nusikaltimus išaiškinsime dar greičiau.

„Etatiniai iš Vidiškių“




Ankstesni įrašai


     Balandžio 6-oji – Saugaus eismo diena. Ta proga Ignalinos policijos bendruomenė organizavo konkursą „Kas man yra saugus eismas?“ ir kvietė mokinius susimąstyti apie žmogiškąsias vertybes: gyvybę, sveikatą, atsakomybę už savo elgesį kelyje.

     Vasario-kovo mėnesį dauguma mūsų gimnazijos pirmokų dalyvavo respublikiniame pradinių klasių mokinių kūrybinių darbų konkurse „Širdelėje laisva Lietuva“, skirtame Lietuvos nepriklausomybės 30-mečiui pažymėti. 

     Šiais metais Lietuvoje vyko jau dvidešimt šeštasis tarptautinis matematikos konkursas „Kengūra 2021“ nuotoliniu būdu.

     Pirmadienį, balandžio 12 dieną, nuotoliniu būdu vyko  respublikinis jaunųjų filologų konkursas, kuriame dalyvavo mūsų gimnazijos II kl. mokinė Skaistė Meškelaitė. Poezijos sekcijai buvo pateiktas  Skaistės  darbas „Pati sau“.

     Jei kalendorinis pavasaris nedžiugina pasiilgta šiluma ir žaluma, pasidžiaukime 5 klasių mokinių darbais, skleidžiančiais pavasarišką nuotaiką. Dabartinės aplinkybės lemia, jog daugumą anksčiau suplanuotų renginių tenka perkelti į virtualias erdves. Prieš kelis metus gimęs jaunesnio amžiaus mokiniams skirtas anglų kalbos konkursas „SMART KIDS“ šiais metais buvo „perkrikštytas“ į „KIDS ARE SMART“ ir perkeltas į virtualią erdvę. Jį organizavo Ignalinos r. Vidiškių gimnazijos kalbų mokytojų metodinės grupės anglų kalbos mokytojos Jurgita Raketienė ir Ingrida Labuckienė.