Renginiai / Galerija

„Rudeniniai skaitymai“ Europos kalbų dienai ir bibliotekų metams paminėti

     Ruduo - žavus metas, kai gamta išskleidžia nuostabaus grožio ir įvairovės spalvų paletę. Kur bepažvelgsi - atsiveria puikūs paveikslai, viena mintis gena kitą, rikiuojasi žodžiai ir gimsta poezija. Vargu, ar rastume poetą, neskyrusį posmų rudeniui, rudens išgyvenimams. Todėl paskutiniąją rugsėjo dieną į Vidiškių dvarą susirinko Ignalinos rajono mokyklų jaunieji poetai, bardai ir mokytojai. Jau tradiciniu renginiu tapę ,,Rudeniniai skaitymai“ pažadina per vasarą prisnūdusį įkvėpimą ir literatų kūrybiškumą. Džiugu, kad savo eiles skaitė ne tik mokiniai, bet ir mokytojos Silva Žiliukienė ir Agota Rimutė Rimšelienė. Laikas, praleistas su literatais ir dainininkais, neprailgo. Tikimės, kad šis renginys Vidiškių dvare vyko ne paskutinį kartą, iki susitikimo kitą rudenį...

 Vitalija Medzevičienė, bibliotekininkė




Ankstesni įrašai


     Rugsėjo 20 dieną Ignalinos r. Vidiškių gimnazijoje vyko tradicinė sporto šventė. Renginyje dalyvavo visų klasių mokiniai ir mokytojai.

Rugsėjo 1-osios skambutis sukvietė gimnazijos bendruomenę į mokslo metų pradžios šventę.

Gegužės 26 d. ketvirtokai linksmai ir nuotaikingai atsisveikino su pradinėmis klasėmis. Tądien jie pasinėrė į linksmybių šurmulį su linksmiausiais pasaulyje personažais – Karlsonu, kuris gyvena ant stogo ir su nutrūktgalve Pepe Ilgakojine, kuri gali ne tik arklį pakelti, bet ir išjudinti patį didžiausią „niurzgą“.