Renginiai / Galerija

Rugsėjis vėl atvėrė duris į Mokslo ir žinių pasaulį

        Ko gero, kiekvienas, dalyvavęs Šv. Mišiose, mintyse linkėjo sau ar savo vaikams, anūkams sėkmės ir tiesaus kelio į mokslo ir žinių šalį. Šie ir kiti gražūs linkėjimai jau garsiai išsakyti visiems gimnazijos kiemelyje, kuris vos talpino susirinkusius. O jų buvo nemažai! Nedrąsūs pirmokiukai, pritilę abiturientai, nerūpestingai klegantys gimnazistai, susikaupę, bet padrąsinančiai besišypsantys mokytojai ir tėveliai, šventiškai nusiteikę svečiai: Ignalinos rajono mero pavaduotojas Gintautas Kindurys, Ignalinos rajono savivaldybės administracijos direktorius Vidas Kreivėnas, Vidiškių Švč. M. Marijos Apsilankymo parapijos klebonas Vidas Smagurauskas, Vidiškių seniūnijos seniūnė Vigalija Matkėnienė ir Ignalinos rajono policijos komisariato vyr. specialistė Jūratė Pernavienė. Kai nuskambėjo Lietuvos Respublikos himnas, o stiprios geriausiai besimokančių abiturientų Eivito Petronio ir Aurimo Garnevičiaus rankos iškėlė valstybinę ir gimnazijos vėliavas, šventės vedėjai, mokinių tarybos nariai – III klasės mokinė Augustė Palenčiūtė ir I klasės mokinys Jokūbas Čeponis – suteikė žodį visiems norėjusiems. Dvi daineles apie tėvynę ir mamytę padainavo pirmokai, nuoširdžius padrąsinimo žodžius tarė ir Pirmokų pasus jiems įteikė mokytoja Diana Kindurienė, abiturientai perskaitė savo tradicinį testamentą ir gėlėmis apdovanojo visus mokytojus, gimnazijos direktorė Jūratė Sveikauskienė kalbėjo apie pokyčius gimnazijos bendruomenės gyvenime: informavo apie 21 gimnaziją baigusio abituriento pasirinktą tolimesnę veiklą; pristatė naujus mokytojus: matematikos mokytoją metodininkę Teresą Rudają, biologijos mokytoją bei 7 klasės auklėtoją Ievą Mačiulytę ir biologijos mokytoją ekspertę Oną Motiejonienę, technologijų vyr. mokytoją Rimantą Malinauską, 5 klasės auklėtoją Vitaliją Medzevičienę; pasidžiaugė, kad gimnazijai skirtas naujas mokyklinis M2 klasės autobusas „Volkswagen Crafter“. Ignalinos rajono policijos komisariato vyr. specialistė Jūratė Pernavienė paskelbė, kad kasmet vykstančiame rajono saugiausios bendrojo lavinimo mokyklos konkurse Vidiškių gimnazija jau antrą kartą tapo nugalėtoja ir įteikė pereinamąją taurę, pažymėjimą bei tai liudijantį informacinį stendą. II klasės mokinės Silvijos Savickytės atlikta daina ir skambus mokyklinis varpelis pakvietė visus į pirmąją klasės auklėtojo pamoką.

        Mokslo metus pradėjo 251 gimnazijos mokinys! Šis skaičius džiugina, nes pasako, kad mokinių skaičius gimnazijoje nemažėja, o net penkiais išaugo lyginant su pernai metais!

 

Direktorė Jūratė Sveikauskienė

 




Ankstesni įrašai


Gegužės 26 d. ketvirtokai linksmai ir nuotaikingai atsisveikino su pradinėmis klasėmis. Tądien jie pasinėrė į linksmybių šurmulį su linksmiausiais pasaulyje personažais – Karlsonu, kuris gyvena ant stogo ir su nutrūktgalve Pepe Ilgakojine, kuri gali ne tik arklį pakelti, bet ir išjudinti patį didžiausią „niurzgą“.