Renginiai / Galerija

Sporto šventė 2016

     Pirmoji šventės dalis vyko gimnazijoje. Jos metu pradinukai rungėsi trikovės rungtyse. Jie atliko šoklumo, greitumo ir ištvermės užduotis. Vyresni mokiniai tuo metu sprendė galvosūkius prie šaškių lentos, rungėsi tarpusavyje prie rankų lenkimo stalo. Čia paaiškėjo pirmieji nugalėtojai ir prizininkai. Šaškių varžybose geriausi kiekvienos klasės žaidėjai žaidė tarpusavyje ir paaiškėjo, kad III vietą iškovojo 8-okė  Ernesta Paslauskaitė, II vietą – IV klasės mokinys Algimantas Čeponis, o šeštokas Arijus Ašurovas, nušluostęs nosis vyresniems mokiniams, laimėjo I vietą. Rankų lenkimo varžybose savo jėgas išbandė ne tik vaikinai, bet ir merginos. III vietą laimėjo aštuntokė Judita Volkovskytė, II – II klasės mokinė Adelė Misiūnaitė, o nugalėtoja tapo taip pat II klasės mokinė Edita Gulbinskaitė. Tarp vaikinų III vietą laimėjo IV klasės mokinys Algimantas Čeponis, II – Augustinas Rėkašius, o nugalėtoju tapo III klasės mokinys Eimantas Mažvila.

     Vėliau šventės programa persikėlė į Vidiškių gyvenvietės stadioną. Visus dalyvius pasveikino gimnazijos direktorė Jūratė Sveikauskienė ir Vidiškių gyvenvietės seniūnė, nuolatinė mūsų rėmėja Vigalija Matkėnienė. Kūno kultūros mokytojas Gintaras Gruodis dalyvius supažindino su šventės tolimesne programa ir kvietė visus stoti prie starto linijos dalyvauti jau III-jame solidarumo bėgime.

     Po to sekė azartiškiausios gimnazijos sporto šakos –virvės traukimo varžybos, kur savo jėgas išbandė 5-8, vėliau I-IV klasių komandos. Virvės traukimo komandą sudarė ir mokytojai, kurie sugebėjo mesti rimtą iššūkį gimnazijos abiturientams. Visi šventės dalyviai turėjo galimybę parodyti gebėjimą atpjauti rąsto nuopjovą, kuri svertų 1 kilogramą.

     Grąžinti sudegintas kalorijas mums padėjo išvirta kareiviška košė ir karšta arbata. Šventė baigėsi nugalėtojų ir prizininkų apdovanojimais. Gimnazijos direktorė Jūratė Sveikauskienė pirmiausia rankas spaudė ir medalius ant kaklo kabino greičiausiems, šokliausiems ir ištvermingiausiems pradinukams: 1-2 klasių grupėje I vietą laimėjo Miglė Volkovskytė ir Liutauras Gruodis, II vietą – Ugnė Žemaitytė ir Astoras Dovliaš, III – Tija Čiūdaraitė ir Nojus Grigonis. 3-4 klasių grupėje I vietą laimėjo Beatričė Meilutė ir Ramūnas Kurgonas, II vietą – Gintarė Guigaitė ir Dovydas Bogomolskas, III – Gabija Peciulevičiūtė ir Aistis Sabaliauskas. Tiksliausiai rąsto nuopjovą atpjauti sekėsi Akvilei Graužlytei ir Gabijai Peciulevičiūtei (1030 gramų), Adomas Kaškilevičius ir Skirmantas Mažeika (950 gramų), Gabrielius Šuntil ir Jokūbas Steponėnas (taip pat 950 gramų). Virvės traukimo rungtyje stipriausi buvo 8 ir IV klasės (I vieta), 7 ir I klasės (II vieta), 6 ir III klasės (III vieta).

     Bendra sportinė veikla po rudenėjančiu dangumi įkvėpė visiems olimpinės dvasios ir dar glaudžiau sutelkė gimnazijos bendruomenę ne tik siekti gerų rezultatų, bet padėti vieni kitiems, palaikyti ir džiaugtis kito sėkme.




Ankstesni įrašai


Rugsėjo 1-osios skambutis sukvietė gimnazijos bendruomenę į mokslo metų pradžios šventę.

Gegužės 26 d. ketvirtokai linksmai ir nuotaikingai atsisveikino su pradinėmis klasėmis. Tądien jie pasinėrė į linksmybių šurmulį su linksmiausiais pasaulyje personažais – Karlsonu, kuris gyvena ant stogo ir su nutrūktgalve Pepe Ilgakojine, kuri gali ne tik arklį pakelti, bet ir išjudinti patį didžiausią „niurzgą“.