Ekskursijos / išvykos

Įsimintina išvyka į Vilnių

     Gruodžio 18 d. 5 klasės mokiniai vyko į edukacinę – pramoginę ekskursiją į Vilnių. Išvykos metu mokiniai grožėjosi kalėdiniu Vilniumi, aplankė Katedros aikštę. Pasigrožėję eglute, toliau leidosi pramogauti į lazerių poligoną.

     Lazerių poligonas – naujo tipo lazerių žaidimas, paremtas taktika, strategija ir komandiniu darbu. Tai žaidimas, kuriame gali pasijusti tikru kariu su tikru ginklu rankose, kuris šaudo visiškai nepavojingais infraraudonaisiais spinduliais. Kartu su draugais reikia įvykdyti misiją, kurios rezultatas priklauso nuo visos komandos darbo. Žaidimas organizuojamas specialiai įrengtose patalpose. Nuolat besikeičiančios mūšio lauko sąlygos ir dažnai tobulinami scenarijai kaskart palieka vis kitokius įspūdžius !

     Kelionė finansuojama Ignalinos rajono savivaldybės iš projekto „Alkoholio, tabako ir kitų psichoaktyvių medžiagų vartojimo prevencija mokiniams“.

Socialinė pedagogė Jurgita Rėkašienė




Ankstesni įrašai


     Lapkričio 21 dieną 2, 3 ir 7 klasių mokiniai dalyvavo antrame projekto „Išauginta Europos Sąjungoje“ veiklos etape.

     Lapkričio šeštą dieną grupė gimnazistų kartu su lietuvių kalbos mokytojomis Onute Lukoševičiene ir Neringa Mudėniene vyko į Švenčionis, kur žiūrėjo valstybinio ansamblio ,,Lietuva’’ modernaus šokio spektaklį ,,Dėdės ir dėdienės’’, skirtą J.Tumo – Vaižganto 150-osioms gimimo metinėms paminėti.

     Spalio 31 d. Vidiškių gimnazijos jaunojo pasieniečio būrelio (JPB) nariai kartu su neformaliojo vaikų švietimo mokytoju Andrejumi Matvėjevu lankėsi Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarijoje.

     Šiandien karjera suvokiama kaip visą gyvenimą trunkantis mokymosi, saviraiškos ir darbo kelias, o sėkminga karjera – tai gebėjimas jausti pasitenkinimą savo gyvenimo kelio pasirinkimu. Šiuo požiūriu vien mokymosi ar žinojimo apie karjeros galimybes nepakanka, ypač galvojant apie tinkamus ateities pasirinkimus. Norint teisingai pasirinkti profesiją reikia ją „pasimatuoti“, tokiu būdu – geriau pažinti save, pabendrauti su tam tikrų profesijų atstovais, aplankyti ne vieną įmonę ar profesinio mokymo įstaigą.

     Spalio 18 dieną penktokai ir šeštokai kartu su mokytojais  Neringa Mudėniene ir  Gintaru Gruodžiu vyko į  nepaprasto grožio miestą – Anykščius.