Renginiai / Galerija

8-tasis SOLIDARUMO bėgimas įveiktas!

     Spalio 2 dieną gimnazijoje vyko tradiciniu tapęs visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ 8-tasis SOLIDARUMO bėgimas. Mokiniai, mokytojai, darbuotojai rinkosi gimnazijos kiemelyje. Visiems dalyviams buvo išdalinti bėgimo lipdukai ir palinkėta gražaus starto. SOLIDARUMO bėgimo metu surinktos lėšos skirtos organizacijos „Gelbėkit vaikus“ vaikų dienos centrus Lietuvoje lankančių vaikų gerovei užtikrinti bei padėti Rusijos okupuotose Ukrainos teritorijose gyvenantiems vaikams.

     Ačiū dalyvavusiems ir rėmusiems. Simboliniai kilometrai įveikti, surinktos lėšos –  97eurai ir 22 centai pervestos į visuomeninės organizacijos„Gelbėkit vaikus“ sąskaitą.

Jurgita Rėkašienė, socialinė pedagogė metodininkė




Ankstesni įrašai


     Rugsėjo 20 dieną gimnazijoje lankėsi Profesinio mokymo centro „Žirmūnai" atstovai. Jie susitiko su I–IV klasių gimnazistais ir pasiūlė galimybę mokantis savo mokykloje kartu su viduriniu išsilavinimu įgyti ir profesiją.

Ruduo... Rugsėjo rytmečiai voratinkliuos rasos lašais suspindę...
Ruduo... Susimąstai, kuo vasara turtinga.
Ruduo... Alsuoja dienos pilnatve.
Sušildo ne geltonų lapų kibirkštys – gerumas, žinios,
Išmintis pro mokyklų atviras duris pasklidę.
Tegul jų kiekvienam užteks.

Su lietaus lašeliais, saulės spindulėliais, stipresniais vėjo gūsiais atkeliavo ruduo, o su juo – Mokslo ir žinių diena.

     Liepos 30 dieną Vidiškių Švč. Trejybės bažnyčioje įvyko iškilminga gimnazijos brandos atestatų įteikimo šventė, kurioje dalyvavo XXVI laidos abiturientai, jų artimieji, mokytojai.

     Gimnazijoje nuo birželio 17 iki 30 dienos vyko vaikų vasaros poilsio stovykla. Stovyklos metu  turiningai ir prasmingai leidome laiką: pramogavome, sportavome, keliavome, iškylavome, piešėme su kreidutėmis, žaidėme įvairius stalo bei lauko žaidimus.

     Birželio 8 dieną Astridos Lindgren knygų personažai Pepė Ilgakojinė ir Karlsonas atvyko į Vidiškių gimnaziją su lagaminu, pilnu pamokų iš svarbiausių pradinukams sričių – lietuvių kalbos, matematikos, pasaulio pažinimo, muzikos, šokių bei fizinio ugdymo.