Mokinių pasiekimai

Paaiškėjo penktokų olimpiados ,,Mokslo- Lab 2020’’ finalo rezultatai

     Mūsų penktokai, paraginti lietuvių kalbos mokytojos Neringos Mudėnienės ir anglų kalbos mokytojos Jurgitos Raketienės, aktyviai įsitraukė į ,,Mokslo – Lab’’ organizuojamas veiklas. Kovo mėnesį Liepa Gruzdytė, Nojus Grigonis, Merkurij Rybakov, Erikas Romankevičius, Jokūbas Cicėnas, Ričardas Česokas ir Jokūbas Umbrasas atliko lietuvių kalbos, anglų kalbos ir matematikos pradinio turo užduotis. Mūsų penktokai labai stengėsi, puikiai atliko užduotis ir visi pateko į finalą! Finalines lietuvių kalbos ir anglų kalbos užduotis gegužės mėnesį nuotoliniu būdu atliko Liepa Gruzdytė, Nojus Grigonis, Erikas Romankevičius, Jokūbas Umbrasas.

     Penktokams atsiųstos  padėkos, patvirtinančios, kad jie dalyvavo ,,Mokslo – Lab 2020’’ matematikos pradiniame ture, lietuvių kalbos ir anglų kalbos pradiniame ture ir finale. Padėkas pasirašė olimpiados organizatorius Ugnius Vaičeskas.

     Taigi mūsų penktokai, varžydamiesi su visos Lietuvos bendraamžiais, išbandė savo  lietuvių kalbos ir anglų kalbos  žinias ir parodė puikų rezultatą.

Lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė Neringa Mudėnienė

Anglų kalbos vyresnioji mokytoja Jurgita Raketienė




Ankstesni įrašai


    Visi gimnazijos mokiniai, nepaisydami sudėtingų karantino sąlygų, stengiasi kuo efektyviau mokytis, bet kai kurie iš jų sugeba puikiai suderinti mokslą ir laisvalaikį.

     Visi suprantame, kaip svarbu skatinti dalyvauti įvairiose ugdymo veiklose kiekvieną vaiką, net ir dažnai abejojantį ar netikintį savo jėgomis.

     Smagios žinios jauniesiems vertėjams, kurie dalyvavo 2020 metų projekte „Tavo žvilgsnis“. Šiame konkurse gali dalyvauti 4-12 klasių moksleiviai, pasirinkę vieną iš šešių tekstų. Konkurso dalyviai verčia jį pasirinktinai iš anglų, rusų arba vokiečių kalbų į lietuvių kalbą.

     Tęsdama Nacionalinio egzaminų centro prieš kelis metus pradėtą tradiciją, Nacionalinė švietimo agentūra organizavo Nacionalinį kritinio mąstymo ir problemų sprendimo konkursą. Šis konkursas yra Nacionalinio egzaminų centro anksčiau organizuotų nacionalinių matematinio ir gamtamokslio raštingumo (8–10 kl.) bei loginio mąstymo ir problemų sprendimo (3, 4 kl.) konkursų tęsinys.

     Kovo mėnesio pradžioje grupė ketvirtos klasės mokinių dalyvavo respublikiniame pradinių klasių mokinių kūrybinių darbų konkurse „Širdelėje laisva Lietuva“.