Aktualijos

Gimnazistų dėmesiui!

     EIS - jaunų žmonių startuolis, kurio tikslas padėti jauniems žmonėms rasti savo gyvenimo sritį ir joje realizuotis - išspręsti „nežinojimo“ problemą. EIS komanda teikia jaunimui kokybišką ir naudingą informaciją karjeros ir profesinio orientavimo klausimais. Šiuo metu vykdo apklausą, kurios tikslas yra išsiaiškinti jaunimo pomėgius ir informacinius poreikius.
Apklausa: https://forms.gle/aJeLLh4rHzgGf5dm6
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/eis_family/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/eisfamily




Ankstesni įrašai


Potvarkis

     Akcija „Padėkime paukščiams išgyventi žiemą“ suskaičiavo paskutines sekundes, ši akcija baigėsi, bet pažadame, kad jų dar tikrai bus.

Dėl dalyvavimo kreiptis į Ignalinos rajono policijos komisariato Bendruomenės pareigūnę šiais kontaktais:
Jurgita Zenkuvienė, tel. 8 605 90 108, el.p. jurgita.zenkuviene@policija.lt

     Kaip pranešė Švietimo ir mokslo ministerija, visi šių metų abiturientai atleidžiami nuo lietuvių kalbos ir literatūros įskaitos!

     Pasibaigus pirmajam pusmečiui, aptarėme mokymosi rezultatus ir pildėme asmeninio tobulėjimo planą. Vienas iš asmenybės ugdymo tikslų buvo knygų skaitymas. Deja, bet knygų skaitymas šiuolaikiniam jaunuoliui tampa tikru iššūkiu. Kam tos knygos, jeigu turim Instagram’ą? Dar turim Netflix, kino pirmadienius ir šiokiadienius, penktadienio vakarus su draugais per zoomą, tada vakarinį ir rytinį scroll’inimą. Ir, žinoma, patį svarbiausią iš visų pasakymą – „esu tiek užsivertęs pamokų ruoša, kad nieko nespėju, ką jau kalbėti apie knygų skaitymą“.