Aktualijos

Patarimai jaunimui: ką veikti pabaigus mokyklą?

     Karjeros kodas. Patarimai jaunimui: ką veikti pabaigus mokyklą?

Karjeros kodas Youtube kanalas

„Kastu International“ kviečia abiturientus į nemokamą renginį „Studentas per 20 minučių“, kuris vyks birželio 10, 11 dienomis. Renginio metu mokiniai, sudalyvavę 20 minučių trukmės video pokalbyje su Anglijos universiteto atstovu, galės gauti priėmimo laišką. Šio renginio metu priėmimo laiškas gali būti gautas vien pasikalbėjus su universitetu ir parodžius savo motyvaciją. Visa informacija apie renginį: https://www.kastu.lt/studentas_per_20min .




Ankstesni įrašai


Baigiasi gegužė – baigiasi ir pamokos. Nuo birželio 1 dienos gimnazijos mokiniai dalyvaus jiems pasiūlytose projektinėse veiklose.

     Gegužės mėnesį KALBA komanda kviečia jus pažinti net 13 populiariausių specialybių, kurias pristatys įvairiausių užsienio aukštųjų mokyklų atstovai! Dar nesi apsisprendęs dėl studijų programos arba nori patikrinti savo sprendimą? Dabar tam puikus laikas!

     Šiuolaikinis ir atviras naujovėms bei iššūkiams mokytojas yra tas, kuris skatina mokinius ieškoti kultūriškai skirtingų elementų sąsajų, ugdo mokinių poreikį domėtis ir pažinti kitų kultūrų žmones bei tokiu būdu geriau suvokti ir vertinti savo kultūrinį identitetą.

IV kl. mokinių gegužės, birželio mėn. konsultacijų grafikas,

Konsultacijų grafikas IV kl.

Dūkšto skyriaus konsultacijų grafikas