Aktualijos

KALBA komanda kviečia abiturientus pažinti net 13 populiariausių specialybių.

     Gegužės mėnesį KALBA komanda kviečia jus pažinti net 13 populiariausių specialybių, kurias pristatys įvairiausių užsienio aukštųjų mokyklų atstovai! Dar nesi apsisprendęs dėl studijų programos arba nori patikrinti savo sprendimą? Dabar tam puikus laikas! Daugiau informacijos  https://kalba.lt/category/webinarai/

     Vytauto Didžiojo universitetas skelbia priėmimą į valstybės finansuojamas ir nefinansuojamas studijų vietas profesinių studijų programoje „Pedagogika“.
Informacija https://www.vdu.lt/lt/vyksta-priemimas-i-2020-m-profesiniu-studiju-programa-pedagogika/

     Šiemetinė priėmimo į profesines mokyklas naujovė – galimybė profesijos mokytis gimnazistams
Gegužės 20 d. – rugpjūčio 26 d. vykstančiame priėmime į profesinio mokymo įstaigas šiemet gali dalyvauti ne tik norintieji įgyti kvalifikaciją pagal visą profesinio mokymo programą, kaip buvo įprasta iki šiol, bet ir I–IV gimnazijos klasių ir 9–10 bendrojo ugdymo mokyklų klasių mokiniai, norintys mokytis pagal atskirus profesinio mokymo modulius.
Priėmimą į profesines mokyklas vykdo Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacija bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO), jis vyks internetu: https://profesinis.lamabpo.lt .
Daugiau informacijos apie galimybę įgyti profesiją gimnazijos suole: www.profesijamokykloje.lt

     Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras kartu su Vilniaus kolegija kviečia į nuotolinį renginį „Mokinių, stojančių į aukštąsias mokyklas, konsultavimas“.
Renginys vyks birželio 4 d. (ketvirtadienį), pradžia –14 val. ( renginio trukmė 2 ak. val. su pertrauka)
Daugiau informacijos: https://www.lmnsc.lt/renginys/moksleiviu-stojanciu-i-aukstasias-mokyklas-konsultavimas/




Ankstesni įrašai


     Šiuolaikinis ir atviras naujovėms bei iššūkiams mokytojas yra tas, kuris skatina mokinius ieškoti kultūriškai skirtingų elementų sąsajų, ugdo mokinių poreikį domėtis ir pažinti kitų kultūrų žmones bei tokiu būdu geriau suvokti ir vertinti savo kultūrinį identitetą.

IV kl. mokinių gegužės, birželio mėn. konsultacijų grafikas,

Konsultacijų grafikas IV kl.

Dūkšto skyriaus konsultacijų grafikas

Video sveikinimas

     Mieli abiturientai, šiandien aidi paskutinis skambutis Jums! Dvidešimt penkiems Vidiškių gimnazijos dvidešimt penktos laidos abiturientams! Paskutinis skambutis visada būna ypatingas tiek išeinantiems, tiek pasiliekantiems. Bet šiemet jis ypač ypatingas.