Aktualijos

Vidiškių gimnazijoje vyko jau 3-čiasis solidarumo bėgimas JUNKIS/BĖK/PADĖK

     Šiame bėgime mokiniai ne tik suburiami bendrai sportinei veiklai, bet ir skatinami ugdyti solidarumo vertybes ir socialinę atsakomybę. Taigi, šioje paramos akcijoje rugsėjo 21 d. dalyvavo ir mūsų  gimnazijos bendruomenė, kuri rinkosi Vidiškių stadione. Visiems dalyviams buvo išdalinti specialūs lipdukai. Vėliau buvo paskelbtas Solidarumo bėgimo startas. Visi buvo raginami bėgti simbolinius kilometrus ir pagal galimybes padėti Lietuvos vaikams, berniukams ir mergaitėms Zambijoje. Prieš tai mokiniai ieškojo rėmėjų, kurie galėtų paremti kiekvieną nubėgtą Solidarumo kilometrą. Kiekvienas dalyvavęs Solidarumo bėgime gavo organizacijos „Gelbėkit vaikus“ padėkos raštus. Šiais metais Solidarumo bėgimo metu surinkta 136 eurai 78 centai, kurie prisidės prie vaikų gerovės. Visa gimnazijos bendruomenė – mokiniai, tėveliai, mokytojai ir darbuotojai – džiaugiasi prisidėjusi prie šio kilnaus socialinio projekto, padėsiančio kurti geresnį ir gražesnį pasaulį, bei dėkoja Vidiškių seniūnijai už paramą.




Ankstesni įrašai


   Ne pirmą rudenį Paliesiaus dvaras mokinius pakviečia į muzikinę programą.

    Projekto ,,Nebijok kalbėti“ iniciatorė Daiva Žeimytė kartu su Švietimo ir mokslo ministerija rugsėjo 9 dieną paskelbė diena prieš patyčias.

      Rugsėjo 8 d. aštuntokai dalyvavo tarptautiniame renginyje apie informacines technologijas bei verslumą SWITCH Vilniuje.

     Rugsėjo 9 d. IV klasės mokiniai dailės mokėsi netradiciškai. Mums pasitaikė reta proga stebėti unikalų kūrinį „Tautiška giesmė“.

Mieli Mokiniai, Mokytojai, Tėveliai,

Rugsėjo 1-oji vėl beldžiasi į mūsų visų duris. Vienus ji kviečia į klases, kitiems – sukelia šviesius mokyklinius prisiminimus...

Sėkmės visiems: mokantis ir mokant. Gerų pasiekimų, žingeidumo, kantrybės. Tegul išsipildo visų patys geriausi lūkesčiai.

Naujus Mokslo metus pradėsime rugsėjo 1 d. 9 val. šv. Mišiomis Vidiškių bažnyčioje, 10 val. šventė tęsis gimnazijos kiemelyje.

Sėkmingų Mokslo Metų!

Direktorė Jūratė Sveikauskienė