Aktualijos

Išvyka į Paliesiaus dvarą

     Rugsėjo 20 dieną mūsų gimnazijos III klasės mokiniai šį kartą dvare klausėsi pianisto Povilo Jaramino ir smuikininko Gedimino Dalinkevičiaus atliekamų džiazo ir klasikinės muzikos kūrinių. Muzikinę programą papildė taiklūs, gimnazistams įdomūs, kartais provokuojantys G. Dalinkevičiaus komentarai. Nors salėje susirinko skirtingų pomėgių, poreikių klausytojai, bet visus pakerėjo muzikos garsai. Valanda prabėgo labai greitai. Renginio organizatoriai pasirūpino ne tik dvasiniu penu- visus pavaišino tradicinėmis bandelėmis su arbata. Užkandžiaudami galėjome pasikalbėti su kitų rajono mokyklų mokiniais.

     Grįždami į Vidiškes užsukome į Mielagėnus, apžiūrėjome gražiai tvarkomą miestelio centrą, bažnyčią, stabtelėjome Paringyje. Tokiu pat keliu ir tokiais pat tikslais prieš dieną keliavo gimnazijos septintokai.

     Smagu buvo visiems. Laukiame panašių renginių.




Ankstesni įrašai


    Projekto ,,Nebijok kalbėti“ iniciatorė Daiva Žeimytė kartu su Švietimo ir mokslo ministerija rugsėjo 9 dieną paskelbė diena prieš patyčias.

      Rugsėjo 8 d. aštuntokai dalyvavo tarptautiniame renginyje apie informacines technologijas bei verslumą SWITCH Vilniuje.

     Rugsėjo 9 d. IV klasės mokiniai dailės mokėsi netradiciškai. Mums pasitaikė reta proga stebėti unikalų kūrinį „Tautiška giesmė“.

Mieli Mokiniai, Mokytojai, Tėveliai,

Rugsėjo 1-oji vėl beldžiasi į mūsų visų duris. Vienus ji kviečia į klases, kitiems – sukelia šviesius mokyklinius prisiminimus...

Sėkmės visiems: mokantis ir mokant. Gerų pasiekimų, žingeidumo, kantrybės. Tegul išsipildo visų patys geriausi lūkesčiai.

Naujus Mokslo metus pradėsime rugsėjo 1 d. 9 val. šv. Mišiomis Vidiškių bažnyčioje, 10 val. šventė tęsis gimnazijos kiemelyje.

Sėkmingų Mokslo Metų!

Direktorė Jūratė Sveikauskienė

Gegužės mėnesį šeštokai du kartus vyko į Vilnių. Pirmoji kelionė – gimnazijos tarybos dovana už klasės ir mokyklos erdvių puošybą Kalėdoms. Traukiniu vykome į daugelį metų vykstančius Gatvės muzikos dienos renginius, taip pat apsilankėme prezidentūroje įkurtame Valstybės pažinimo centre.