Mokinių pasiekimai

Programos „Išauginta Europos Sąjungoje“ dovanos

     Šiais mokslo metais tęsiame dalyvavimą Pažintinė žuvininkystės programoje „Išauginta Europos Sąjungoje“. Dėl viruso nepavyko išvykti į kelionę, bet pamokų metu domėjomės akvakultūros produktų įvairove, nauda sveikatai, kūrėme plakatus ir dalyvavome konkurse. Gražiausi mokinių plakatai iškeliavo konkurso organizatoriams. Šią savaitę į mokyklą atkeliavo dėžė su dovanomis konkurso dalyviams, tad dovanėlėmis bus apdovanotos šios gimnazijos mokinės: Gabrielė Bukataitė, Loreta Janutėnaitė, Gabija Peciulevičiūtė ir Gintarė Atėnė Guigaitė.  Sveikiname darbščias mergaites!

Audronė Krikščionaitienė, projekto koordinatorė




Ankstesni įrašai


     Spalio 8 dieną Ignalinos miesto estradoje vyko rajono mokinių rudens kroso varžybos, kuriose dalyvavo ir mūsų gimnazijos mokiniai.

     Rugsėjo 24 dieną gimnazijos mokiniai: Monika Žemaitytė, Ernesta Paslauskaitė, Mindaugas Akinskas, Linas Martinkėnas ir Ostinas Ivanovas kartu su socialine pedagoge Jurgita Rekašiene vyko į Uteną, kur vyko teisinių žinių konkursas „Temidė“.  

     Kiekvienais metais neformaliojo švietimo centras vykdo etnokultūrinio projekto ,,Mūsų lobynai’’ respublikines varžytuves ,,Tarmių lobynai’’.

     Birželio 1-ąją dieną paskelbti 20-ojo nacionalinio mokinių konkurso „Lietuvos kovų už laisvę ir netekčių istorija“ laureatai. Tarp didžiulio būrio dalyvių neliko nepastebėti ir mūsų gimnazistų Lino Martinkėno (II vieta) ir Jolantos Toptyginaitės (III vieta) kūriniai. Sveikiname!

„Olympis 2020 - Pavasario sesija“ rezultatai