Mokinių pasiekimai

Gimnazistų komandos sėkmė

     Dar gerokai prieš karantiną, siekdami prasmingai paminėti Kovo 11-osios trisdešimtmetį, gimnazistai: Monika Žemaitytė, Skaistė Meškelaitė, Elzė Trubilaitė ir Linas Martinkėnas, dalyvavo nacionaliniame kūrybiniame konkurse ,,Mano Lietuva 2050“, skirtame Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo jubiliejui. Mokinių komanda, vadovaujama istorijos vyresniosios mokytojos Danguolės Bajarūnienės, sukūrė filmą ,,Šauklė“ ir pateikė jį vertinimo komisijai. Gimnazistų darbas buvo pripažintas vienu iš geriausių, o jį sukūrę moksleiviai apdovanoti kelione į Europos Parlamentą. Tiesa, dėl susiklosčiusios situacijos Lietuvoje ir Europoje, pasikeitė ir kelionės į Europos Parlamentą laikas – planuojama, jog kelionė įvyks šių metų rudenį. Taip pat atšauktas ir Vilniuje planuotas nugalėtojų apdovanojimo renginys. Tačiau nežiūrint į tai, vis tiek džiaugiamės jaunųjų kūrėjų sėkme!

Jūratė Sveikauskienė, direktorė




Ankstesni įrašai


     Vasario 28 d. Utenos Dauniškio gimnazijoje vyko Ekonomikos olimpiados regioninis turas. Jame dalyvavo 11-12 klasių mokiniai iš Utenos, Anykščių, Molėtų ir Ignalinos rajonų bei Visagino miesto. Ignalinos rajonui atstovavo keturi mūsų gimnazijos trečiokai: Ostinas Ivanovas, Mykolas Rimšelis, Gabija Rokytė ir Justina Vilūnaitė.

     Vasario 26 dieną mūsų gimnazijos 5-6 klasių mokiniai dalyvavo rajono mokyklų mokinių estafečių „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybose, kuriose užėmė antrą vietą.

     Vasario 25 d., kai visi šventė Užgavėnes ir valgė skanius blynus, mūsų gimnazijos 3 – 4 klasių mokinių komanda skubėjo į Ignalinos Česlovo Kudabos progimnaziją išbandyti savo jėgas rajoninėse estafečių „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybose.

     Vasario 26 dieną Ignalinos Česlovo Kudabos progimnazijoje vyko savivaldybės etapo technologijų olimpiada 7-8, 9-10 ir 11-12 klasių mokiniams. Olimpiados tema – „2020 Miniatiūra 20x20. Olimpiados tikslas yra sudaryti mokiniams galimybę atskleisti technologines ir bendrąsias kompetencijas, ugdyti mokinių kūrybiškumą, savarankiškumą, ugdyti bendradarbiavimo, projektinio darbo gebėjimus.

     Vasario 25 dieną Ignalinos gimnazijoje vyko savivaldybės etapo 10-12 klasių mokinių istorijos olimpiada. Olimpiados tema - „Lietuvos valstybės ir visuomenės raida Gediminaičių ir Jogailaičių valdymo laikotarpiu (1295–1572)“.