Aktualijos

Informacija abiturientams

11-12 klasės mokiniai siekiantys tapti fizinio-sveikatos-sporto pedagogais kviečiami registruotis į webinarą, kurio metu bus pristatoma VDU fizinio-sveikatos ugdymo studijų programa.

Registracija į webinarą yra būtina: https://forms.gle/8xvXos3DWSfAu1sL8

Daugiau informacijos https://www.facebook.com/VDU.svietimo.akademija/photos/gm.539003123650712/3521629671186299/?type=3

Vilniaus universiteto savanoriai studentai pasiruošę pasidalinti savo studijų patirtimi, kuri padės aiškiau suprasti, ką reiškia būti Vilniaus universiteto studentu. Jau šį trečiadienį, gegužės 20 d. kviečiame visus moksleivius prisijungti prie VU Instagram https://www.instagram.com/vilniusuniversity/, kur bus galima plačiau sužinoti apie studijas iš dalyvaujančių studentų. Iniciatyvoje „KLAUSK STUDENTO!“ dalyvauja studentai iš visų 14 VU fakultetų. https://www.vu.lt/studijos/stojantiesiems/klausk-studento

Vytauto Didžiojo universitetas kviečia moksleivius dalyvauti VIRTUALIOSE MOKSLEIVIŲ DIENOSE. Nuo gegužės 21 d. iki birželio 4 d. vyksiančiuose susitikimuose su fakultetų atstovais moksleiviai galės daugiau sužinoti apie studijas universitete, susipažinti su studijų programomis, užduoti visus rūpimus klausimus. Kviečiame registruotis į kiekvieną virtualų susitikimą atskirai. Registracijoje nurodytu el. paštu dalyviams bus pateikiama prisijungimo į konsultacijas nuoroda ir informacija.

Visą informaciją rasite čia: https://www.vdu.lt/lt/vdu-kviecia-i-virtualias-moksleiviu-dienas/?fbclid=IwAR0LaC5jpLr4hznNRFq-wCwWCKlF_ztHPDWyZM7_xVZ-Mvav8gXxVPdKJLk

https://www.smm.lt/uploads/documents/mokiniams_studentams/atmintine_abiturientams_2020.pdf




Ankstesni įrašai


Pamokos nuotoliniu būdu vyks:

IUG, PUG, 1–4, 5–III klasių mokiniams iki 2020-05-29.

IV, IVD klasių mokiniams iki 2020-05-22.

Nuo 2020-06-01 vyks kita ugdomoji veikla:

     Gegužės 13-ąją vykusiame Ignalinos rajono bendrojo ugdymo mokyklų vadovų pasitarime, kuriame dalyvavo savivaldybės meras Justas Rasikas, administracijos direktorė Jūratė Balinskienė, Švietimo ir kultūros skyriaus specialistai, buvo aptarti aktualūs švietimo klausimai.

     Lietuvos Respublikos Vyriausybė, vykdydama Ekonomikos skatinimo ir koronaviruso (COVID-19) plitimo sukeltų pasekmių mažinimo priemonių planą, skyrė lėšų Ignalinos r. Vidiškių gimnazijos sporto salės remontui – 80 tūkstančių eurų.

Jūratė Sveikauskienė, direktorė

     Nuo karantino pradžios mokiniams, gaunantiems nemokamą maitinimą, kas dvi savaitės dalinami maisto daviniai. Juos gauna 85 mokiniai (kartu su Mielagėnų ir Dūkšto skyriais). Bendra išdalintų maisto davinių suma – 4599 Eur.

Jūratė Sveikauskienė, direktorė

     Gimnazija iš įvairių tiekėjų gavo planšečių su interneto kortelėmis, kurių dalis jau išdalinta Mielagėnų skyriaus priešmokyklinio ugdymo grupės vaikams ir pradinių klasių mokiniams, gimnazijos mokiniams, kurie neturėjo mokymosi priemonės arba turėjo IKT priemone dalintis su šeimos nariais.