Renginiai / Galerija

Šeštokai kūrė Helovino dekoracijas

     Moliūgas ne tik tikrų tikriausias rudens derliaus karalius, bet ir Lietuvoje vis labiau populiarėjančios Helovino šventės simbolis. Artėjant Helovinui Vidiškių gimnazijos 6-tos klasės mokiniai svečiavosi IRKC Vidiškių padalinyje, kur vyko kūrybinės dirbtuvėlės „Helovino dekoracijos“. Čia mokiniai susipažino su įvairiais moliūgų dekoravimo, skaptavimo, pjaustymo būdais. Kupini gerų emocijų ir puikios nuotaikos mokiniai bendravo, dalijosi patirtimi, diskutavo bei džiaugėsi kūrybiškai atliktais darbais. Dalis įmantriais būdais dekoruotų moliūgų iškeliavo į Ignalinos rajono kultūros centrą, o kitais mokinių darbais bus puošiamas IRKC Vidiškių padalinio kiemelis.

     Širdingai dėkojame IRKC Vidiškių padalinio kultūrinių veiklų organizatorei Viktorijai Čibirei už šiltą bendravimą, puikią nuotaiką ir emocijas.

Parengė Technologijų mokytoja Diana Gabrilavičienė




Ankstesni įrašai


     Kiekvieną rudenį Vidiškių gimnazijoje vyksta I klasės gimnazistų krikštynos. Juos pagal tradiciją į gimnazijos bendruomenę priima II klasės mokiniai, kurie ir rengia krikštynas.

Drumstas kvapas rudens – į mane.

Žydi lietūs rugsėjo dugne.

Žydi „vakar“ ir žydi „rytoj“

mūsų žemėj šiltoj, suartoj.

 

     Jau šeštą kartą mokytojos V.Medzevičienė, N.Mudėnienė, V.Maskoliūnienė subūrė Vidiškių gimnazijos mokinius ir mokytojus į tradicinį renginį  „Rudeniniai  skaitymai“. Tai poetinio žodžio šventė, spinduliuojanti šiluma, jausmais ir emocijomis.

     Rugsėjo pabaigoje mūsų gimnazijoje viešėjo garsusis gamtininkas ir fotografas Marius Čepulis,  laukinėje gamtoje praleidžiantis  laisvas savo gyvenimo akimirkas.

     Spalio 5 dienos rytą prie gimnazijos įėjimo abiturientai sutiko mokytojus, juos sveikino su Tarptautine mokytojų diena ir įteikė bilietus į šventinį renginį, kuris vyko po pamokų gimnazijos aktų salėje. Į jį pedagogai susirinko pakilios nuotaikos ir šventiškai nusiteikę, nes jų laukė ne viena šilta bei džiugi staigmena.

     Spalio 2 dieną gimnazijoje vyko tradiciniu tapęs visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ 8-tasis SOLIDARUMO bėgimas. Mokiniai, mokytojai, darbuotojai rinkosi gimnazijos kiemelyje. Visiems dalyviams buvo išdalinti bėgimo lipdukai ir palinkėta gražaus starto.