Renginiai / Galerija

Iš rudens gėrybių rago...

     Atskubėjęs ruduo dovanoja daug nuostabių rudens gėrybių. Kaip ir kasmet, gimnazijos pradinukai prieš rudens atostogas surengė parodėlę. Parodos tikslas – skatinti vaikų kūrybiškumą, bendraujant su šeimos nariais. Paroda patraukė daugelio dėmesį. Čia iš įvairiausių rudens dovanų sukurti puikavosi pasakų, filmukų, žaidimų, pačių sugalvoti veikėjai, Jaunųjų gamtos bičiulių būrelio narių sukurti rudeniniai žibintai. Už pastangas, aktyvumą, fantaziją vaikai buvo apdovanoti padėkos raštais, saldžiomis dovanėlėmis. Dėkojame visiems už dalyvavimą.

Jūratė Šalkauskienė, pradinių klasių vyresnioji mokytoja

 




Ankstesni įrašai


     Moliūgas ne tik tikrų tikriausias rudens derliaus karalius, bet ir Lietuvoje vis labiau populiarėjančios Helovino šventės simbolis. Artėjant Helovinui Vidiškių gimnazijos 6-tos klasės mokiniai svečiavosi IRKC Vidiškių padalinyje, kur vyko kūrybinės dirbtuvėlės „Helovino dekoracijos“.

     Kiekvieną rudenį Vidiškių gimnazijoje vyksta I klasės gimnazistų krikštynos. Juos pagal tradiciją į gimnazijos bendruomenę priima II klasės mokiniai, kurie ir rengia krikštynas.

Drumstas kvapas rudens – į mane.

Žydi lietūs rugsėjo dugne.

Žydi „vakar“ ir žydi „rytoj“

mūsų žemėj šiltoj, suartoj.

 

     Jau šeštą kartą mokytojos V.Medzevičienė, N.Mudėnienė, V.Maskoliūnienė subūrė Vidiškių gimnazijos mokinius ir mokytojus į tradicinį renginį  „Rudeniniai  skaitymai“. Tai poetinio žodžio šventė, spinduliuojanti šiluma, jausmais ir emocijomis.

     Rugsėjo pabaigoje mūsų gimnazijoje viešėjo garsusis gamtininkas ir fotografas Marius Čepulis,  laukinėje gamtoje praleidžiantis  laisvas savo gyvenimo akimirkas.

     Spalio 5 dienos rytą prie gimnazijos įėjimo abiturientai sutiko mokytojus, juos sveikino su Tarptautine mokytojų diena ir įteikė bilietus į šventinį renginį, kuris vyko po pamokų gimnazijos aktų salėje. Į jį pedagogai susirinko pakilios nuotaikos ir šventiškai nusiteikę, nes jų laukė ne viena šilta bei džiugi staigmena.