Renginiai / Galerija

Paminėta Tarptautinė mokytojų diena

     Spalio 5 dienos rytą prie gimnazijos įėjimo abiturientai sutiko mokytojus, juos sveikino su Tarptautine mokytojų diena ir įteikė bilietus į šventinį renginį, kuris vyko po pamokų gimnazijos aktų salėje. Į jį pedagogai susirinko pakilios nuotaikos ir šventiškai nusiteikę, nes jų laukė ne viena šilta bei džiugi staigmena.

     Popietė prasidėjo renginio vedėjų – abiturientų klasės auklėtojo Irmanto Nalivaikos ir dvyliktokės Erikos Peciulevičiūtės – sveikinimo žodžiais susirinkusiems šventės svečiams. Parodytas Vidiškių gimnazijos žinių ir jų vedėjo, dvyliktoko, Laimio Rakštelio bei žurnalistės Robertos Paukštytės parengtas reportažas, kuriame pradedant nuo pačių mažiausių ir baigiant pačiais vyriausiais mokiniais skambėjo gražiausi ir šilčiausi sveikinimai ir linkėjimai gimnazijos pedagogams. Renginio metu skambėjo gyva muzika, kurią dovanojo 8 klasės mokinė Austėja Garnevičiūtė ir Ignalinos Miko Petrausko muzikos mokyklos mokytojas Gintautas Juodagalvis, Viktorija Čibirė kartu su naujai susibūrusiu merginų muzikos ansambliu ir Austėja Akinskaitė. Su profesine švente pedagogus sveikino Mokinių tarybos sekretorius Linas Martinkėnas ir ,be abejo, padovanojo mokytojams saldžią dovaną. Gimnazijos direktorė Jūratė Sveikauskienė irgi sveikino mokytojus, taip pat įteikė mokytojams Ignalinos rajono savivaldybės mero atvežtas dovanas. O šventę vainikavo Mokytojų nominacijų ceremonija, kurioje buvo nominuoti ir apdovanoti mokytojai, išrinkti mokinių balsų dauguma.

     Šventei pasibaigus, Vidiškių gimnazijos administracija mokytojus pakvietė į Palūšėje ant Lūšio ežero kranto esančius „Tiki Inn“ poilsio namus, kuriuose jie galėjo mėgautis gongų garso terapija ir šiltomis bendravimo akimirkomis.

Irmantas Nalivaika, neformalaus švietimo mokytojas




Ankstesni įrašai


     Spalio 2 dieną gimnazijoje vyko tradiciniu tapęs visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ 8-tasis SOLIDARUMO bėgimas. Mokiniai, mokytojai, darbuotojai rinkosi gimnazijos kiemelyje. Visiems dalyviams buvo išdalinti bėgimo lipdukai ir palinkėta gražaus starto.

     Rugsėjo 20 dieną gimnazijoje lankėsi Profesinio mokymo centro „Žirmūnai" atstovai. Jie susitiko su I–IV klasių gimnazistais ir pasiūlė galimybę mokantis savo mokykloje kartu su viduriniu išsilavinimu įgyti ir profesiją.

Ruduo... Rugsėjo rytmečiai voratinkliuos rasos lašais suspindę...
Ruduo... Susimąstai, kuo vasara turtinga.
Ruduo... Alsuoja dienos pilnatve.
Sušildo ne geltonų lapų kibirkštys – gerumas, žinios,
Išmintis pro mokyklų atviras duris pasklidę.
Tegul jų kiekvienam užteks.

Su lietaus lašeliais, saulės spindulėliais, stipresniais vėjo gūsiais atkeliavo ruduo, o su juo – Mokslo ir žinių diena.

     Liepos 30 dieną Vidiškių Švč. Trejybės bažnyčioje įvyko iškilminga gimnazijos brandos atestatų įteikimo šventė, kurioje dalyvavo XXVI laidos abiturientai, jų artimieji, mokytojai.

     Gimnazijoje nuo birželio 17 iki 30 dienos vyko vaikų vasaros poilsio stovykla. Stovyklos metu  turiningai ir prasmingai leidome laiką: pramogavome, sportavome, keliavome, iškylavome, piešėme su kreidutėmis, žaidėme įvairius stalo bei lauko žaidimus.