Mokinių pasiekimai

Konkurse „Lietuvos kovų už laisvę ir netekčių istorija“ iškovoti antro laipsnio diplomai

     Šiais metais 21-ame nacionaliniame  mokinių konkurse „Lietuvos kovų už laisvę ir netekčių istorija“ dalyvavo 768 mokiniai iš Lietuvos ir lietuviškų mokyklų užsienyje. Šiame konkurse nuolat dalyvauja ir mūsų gimnazijos mokiniai. Džiaugiamės, kad Lino Martinkėno, Skaistės Meškelaitės, Skirmanto Strašinskio, Elzės Trubilaitės  kūrybinis darbas įvertintas II laipsnio diplomu.

Neringa Mudėnienė, lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė




Ankstesni įrašai


     Birželio 11 d. įvyko jau šeštus metus Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamento prie Krašto apsaugos ministerijos drauge su Vilniaus universiteto Istorijos fakultetu ir Kultūros ministerija organizuojamo nacionalinio mokinių konkurso „Praeities stiprybė – dabarčiai“ nugalėtojų apdovanojimo ceremonija. 

     Balandžio-gegužės mėn. nuotoliniu būdu vyko mokinių, gebančių kalbėti tarmiškai, respublikinės varžytuvės „Tarmių lobynai“. Konkursui buvo atsiųsti 142 vaizdo įrašai su mokinių pasirodymais. 

     Džiaugiamės mokinių, kurie dalyvavo 2021 metų projekte „Tavo žvilgsnis“, sėkme. Šiame konkurse gali dalyvauti 4–12 klasių moksleiviai, pasirinkę versti vieną iš šešių tekstų iš anglų, rusų arba vokiečių kalbų į lietuvių kalbą.

     Paskelbti edukacinio konkurso „Olympis 2021 - Pavasario sesija“ rezultatai. Mūsų gimnazijos mokinių rezultatus galite pamatyti čia.

„Olympis 2021 - Pavasario sesija“ rezultatai

     Balandžio 29 d. mūsų mokyklos dešimtokų komanda „Etatiniai iš Vidiškių“ kartu su mokyklos socialine pedagoge Jurgita Rekašiene, dalyvavo teisinių žinių konkurse „Temidė“. Šis konkursas nuolat stebina originalumu ir užduočių neįprastumu.