Aktualijos

Gimnazijoje atidaromas Kalėdinis paštas

     Kviečiame visus – mokinius, tėvelius, mokytojus, mokyklos darbuotojus – rašyti šventinius sveikinimus vienas kitam ir naudotis pašto paslaugomis.

     Mokinių tarybos elfai pasirūpins, kad Jūsų sveikinimą adresatas gautų gruodžio 23 dieną. Atneškite savo laišką ar sveikinimo atviruką voke su adresato vardu ir pavarde, įdėkite į pašto dėžutę, kurią rasite II-ame aukšte, šalia Hario Poterio. Kalėdų senelio padėjėjai elfai Jūsų sveikinimus ar dovanėles išdalins prieš šventes. Paštas veikia nuo gruodžio 15 iki 23 dienos.

     Sveikinkite ir būsite pasveikinti!

Mokinių tarybos elfai




Ankstesni įrašai


     Nuo 2004 metų kasmet gruodžio 9-ąją visame pasaulyje minima Tarptautinė antikorupcijos diena. Ji skirta atkreipti dėmesį į plintančią korupciją ir paskatinti žmones užkirsti jai kelią. Tarptautinę antikorupcijos dieną inicijavo ir paskelbė Jungtinės Tautos.

     Lapkričio 29 d. gimnazijoje lankėsi keliautojas Aurimas Valujavičius. Visą pusdienį Aurimas bendravo su 5–IV kl. mokiniais, dalinosi įspūdžiais, nuotraukomis ir video reportažais iš savo kelionių. Aurimui dar tik 26-eri metai, o jis jau apkeliavęs daugybę šalių, kopęs į kalnus, „išnaršęs“ ugnikalnius, tad tikrai turėjo, ką papasakoti ir kuo nustebinti.

     Gruodžio 2-ąją Ignalinos sporto ir pramogų centre įvyko paskutiniosios Ignalinos rajono rungtynės, kuriose susitiko mūsų gimnazijos „Žaibas“ ir Ignalinos gimnazijos „Magija 69“ komandos.

     ... o augdami įgyja pareigų! Lapkričio 30 d. gimnazistai lankėsi Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyboje. Susitikimo metu mokiniai susipažino su įstaigoje dirbančių specialistų veikla, pokalbio metu aptarė vaiko teises ir pareigas. Mokiniai drąsiai klausė ir atsakė į pateiktus klausimus, atliko praktines užduotis. Kiekvienas dalyvis gavo po mini suvenyrą su įstaigos logotipu.

     Ne tik trumpėjančios dienos, bet ir nesitraukianti pandemija kelia nerimastį. Vis dėlto Kalėdos – laikas, kai metus norime užbaigti ramiau, dovanodami vieni kitiems šventinį gerumą, prie jo pridedant dar ir knygą – perskaitytą gerą romaną ar eilėraštį.